InfoMigjorn

   

Benvinguts al nou InfoMigjorn!

La primera notícia és de tranquil·litat: el nou InfoMigjorn serà l’InfoMigjorn que ja coneixeu i que heu anat rebent fins ara gràcies a la tenacitat i la passió d’Eugeni S. Reig. L’associació Xarxa de Mots, que se’n fa càrrec des d’ara, vol ser fidel a l’esperit que ha guiat una obra de gairebé deu anys.

L’esperit i l’orientació no canvien, però sí certs detalls:

  • InfoMigjorn passa a ser competència d’un equip, amb una xarxa de corresponsals de totes les terres on es parla català.
  • Els quatre butlletins setmanals d’InfoMigjorn passen a ser dos, que s’envien el dimarts i el divendres (amb dues pauses, a l’estiu i per Nadal).
  • Desapareix InfoMigjorn Cap de Setmana, fins ara de pagament, que s’integra en el butlletí general.
  • El nou InfoMigjorn enviarà als subscriptors l’índex de notícies, articles i informacions, amb un enllaç que permetrà llegir el butlletí en PDF i descarregar-lo des de la web de Migjorn. Hi hem renovat també el disseny.
  • El nou InfoMigjorn es distribuirà per una subscripció de 20 euros l’any, però si us hi subscriviu abans de l’1 de març, seran només 15 euros. Per assegurar que mereix l’interès dels lectors, els dos primers mesos seran gratuïts per a tots aquells que ja rebíeu InfoMigjorn.

Vivim dins d’un excés d’informació que amb prou feines podem llegir i pair. Amb el nou InfoMigjorn, que començareu a rebre a partir del dimarts 12 de gener, volem oferir una selecció més ajustada d’articles i informacions, mantenint en tot moment la idea fundacional de difondre tota mena de notícies d’interès relacionades amb la llengua catalana.

D’altra banda, la subscripció ens permetrà de mantenir un InfoMigjorn compromès només amb els seus lectors, lliure de publicitat i de cap subvenció pública.

El nostre agraïment a Eugeni S. Reig per la confiança posada en nosaltres en aquesta nova etapa i també als qui ens voldreu acompanyar. No cal dir que us agraïm ja des d’ara qualsevol suggeriment que ens permeti anar millorant el butlletí.

Xarxa de Mots

Gener del 2016

powered by bit-Xo