InfoMigjorn

Butlletí digital sobre llengua catalana

ISSN 2462-7003

 

InfoMigjorn és un butlletí que distribueix notícies i informacions relacionades amb la llengua catalana, com ara:

  • Retalls de premsa
  • Entrevistes, articles, estudis, etc., publicats o inèdits
  • Informació sobre seminaris, congressos, cursos, conferències, presentació de llibres, revistes, etc.
  • Ressenyes de llibres, publicades o inèdites.

També hi trobareu altres informacions relacionades amb sociolingüística, gramàtica històrica, dialectologia, política lingüística, normativa, etc.

Les informacions recollides a InfoMigjorn pretenen ser un reflex de l’actualitat a tota l’àrea de parla catalana.

El butlletí es publica els dimarts. Els subscriptors reben un missatge amb el sumari del butlletí i l’enllaç del PDF corresponent, de manera que el poden obrir per llegir el que sigui del seu interès o bé descarregar-lo i desar-lo a l’ordinador o dispositiu personal.

Preu de la subscripció anual (subscriptors individuals): 20 euros (subscripcions institucionals: 50 euros).

Per subscriure-us-hi, feu clic aquí i ompliu el formulari amb les vostres dades. Un cop hagueu omplert les dades, se us obrirà una pàgina informant-vos de les diverses modalitats de pagament (domiciliació, transferència, targeta o PayPal).

Si voleu rebre InfoMigjorn gratuïtament durant un mes o voleu que el rebi algú a qui cregueu que pot interessar, envieu un missatge a infomigjorn@migjorn.cat amb les vostres dades i les de la persona que voldríeu que rebés el butlletí. Igualment, si voleu rebre alguns números de mostra només cal que ens ho feu saber.

InfoMigjorn va ser creat el 18 d’agost del 2002 per Enric Gil com a llista de distribució de correu. Primer formava part de la llista Migjorn sobre llengua i posteriorment va esdevenir un butlletí informatiu independent. L’1 de setembre del 2008 se’n va fer càrrec Eugeni S. Reig, que en poc més de set anys, fins al 31 de desembre del 2015, va enviar 1.240 butlletins, als quals hem d’afegir els 270 números de l’InfoMigjorn Cap de Setmana (un total de 1.510 butlletins que trobareu a l’Arxiu històric d’InfoMigjorn). A partir del 2016 comença una nova etapa i se’n fa càrrec l’associació Xarxa de Mots.