InfoMigjorn, revista digital sobre llengua catalana [10.400 membres]
 
Butlletí número 363 (dimecres 29/09/2010) - Continguts triats i enviats per Eugeni S. Reig
 
 
 
 

Naix InfoMigjorn Cap de Setmana

 

 

A partir del 17 de setembre d'enguany, tots els que rebeu InfoMigjorn rebreu gratuïtament, cada divendres i fins al darrer dia de l'any, el nou butlletí InfoMigjorn Cap de Setmana. Aquest butlletí contindrà, entre altres informacions d'interés, articles originals, fragments de llibres editats o inèdits i avisos d'actes diversos (cursos, conferències, presentacions de llibres).

A partir de l'any 2011, tots continuareu rebent  de franc InfoMigjorn quatre dies a la setmana, com fins ara, però InfoMigjorn Cap de Setmana nomes el rebran cada divendres els subscriptors d'aquest nou butlletí. Oportunament us informaré del preu de la subscripció i de la manera de fer-la efectiva.

InfoMigjorn –revista digital sobre llengua catalana– s'envia gratuïtament des del 18 d'agost del 2002. Des de l'1 de setembre del 2008 s'envia com a butlletí diari quatre voltes a la setmana: dilluns, dimarts, dimecres i dijous. Cada butlletí conté diversos ítems (normalment, entre 8 i 10) amb notícies, articles, avisos, ressenyes de llibres, etc. Des del 5 de maig del 2009 teniu operativa la web http://www.migjorn.cat/ en la qual podeu llegir tots els butlletins publicats des de l'1 de setembre del 2008 fins al darrer que s'ha enviat. Fer i enviar els butlletins informatius i elaborar i mantenir la web Migjorn / InfoMigjorn, a més d'un esforç considerable i moltes hores de dedicació, implica, lògicament, unes despeses econòmiques. Si us subscriviu a InfoMigjorn Cap de Setmana, a banda de rebre una informació addicional, ajudareu al manteniment d'InfoMigjorn.

Continuarem treballant de manera entusiasta i sense desànim en favor de la llengua catalana. Només treballant, treballant i treballant aconseguirem l'èxit i d'això, de treballar, el nostre poble en sap i molt. Gràcies a tothom per la vostra atenció. I gràcies de bestreta per la vostra col·laboració.

 
 
-----------------------------
 
InfoMigjorn és un butlletí que distribueix missatges informatius relacionats amb la llengua catalana, com ara:
– Retalls de notícies de premsa.
– Articles, publicats o inèdits.
– Informacions sobre seminaris, congressos, cursos, conferències, presentacions de llibres, publicacions de revistes, etc.
– Ressenyes de llibres, publicades o inèdites.
Així com altres missatges informatius relacionats amb sociolingüística, gramàtica històrica, dialectologia, literatura, política lingüística, normativa, etc.
 
Us pregue encaridament que feu arribar aquest missatge als vostres coneguts a fi que l'existència del nou butlletí InfoMigjorn siga coneguda per la quantitat més gran possible de persones interessades en la llengua catalana.
 
Si voleu donar-vos de baixa, cliqueu ací
Enviat pel servei Sala de premsa de DRAC telemàtic http://drac.com